Hastánc tanfolyam kezdőknek, haladóknak

Hastáncolni szeretnél, de tanácstalan vagy?
Szeretnéd megtudni, milyen egy hastánc tanfolyam?
Tudni szeretnéd, mennyi idő alatt sajátíthatod el az alapokat?
Az alapokat már ismered és szeretnél továbbfejlődni?
Szeretnél egy összetartó, befogadó közösséghez tartozni?

Válassz  törzsi hastánc tanfolyam kínálatunkból!

Tisztelj meg bennünket bizalmaddal! Tanulj nálunk hastáncolni!

Honlapunkon megtalálhatod a törzsi hastánc tanfolyamainkkal kapcsolatos legfontosabb információkat. Betekintést nyerhetsz oktatási tematikáinkba. Tapasztalt, empatikus oktatók tanítanak majd a törzsi hastánc alapjaira, fejlesztik tovább már meglévő tudásodat.


 

„A tánc verítékes munka? Eleinte csak kísérletezel és próbálkozol. Kutatod a tökéletest. Sok nap végeztével csak a fáradtság vesz majd körül. Időbe telik, amíg sikerül úgy táncolnod, ahogy szeretnél és sikerül valami maradandót alkotnod.” (Fred Astaire)

IMG_9607_resize_crop2Budapesten, több helyszínen tanítunk törzsi hastáncot, különböző időpontokban. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb helyszínt és időpontot. Az első részvételed előtt telefonos bejelentkezés szükséges a választott helyszín oktatójánál.
Lehetőség van kis csoportos oktatásra, és magánórákra is. A kis csoportos órákon maximum 3 fő, a  magánórán1 fő vesz részt. A helyszínt és az időpontot a tanulóval, tanulókkal közösen egyeztetjük.

Kezdő táncosok figyelmébe

Az órákra hozz magaddal kényelmes gyakorló ruhát (bő szárú nadrág és/vagy bő, hosszú szoknya, póló vagy topp, valamilyen derékra köthető kendő, esetleg lábszárvédő), jegyzetfüzetet és tollat, innivalót, ha van, ujjcintányért.
A táncot mezítláb járjuk!

Haladóknak

Hamarosan következik…. :-)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.