FatChanceBellyDance® Sister Studio látogató turné 1.

Márkusfalvi-Tóth Fruzsina, ATS® és törzsi hastánc vendégoktatónk a  FCBD® Sister Studio látogató turnéjának 1. állomásán járt.

Forrás: http://tawoostribal.hu/fcbd-sister-studio-tour-blue-lotus-tribal/

A FCBD® Sister Studio látogató turné első állomása a Blue Lotus Tribal

pava_2014St. Augustine az USA legrégebbi folyamatosan lakott városa, és mivel igyekeztek megőrizni a régi városképet igencsak spanyolos hangulata van. Az egész városnak könnyed, igazán szabad a kisugárzása. Amíg a városban sétáltunk egész nap azt vártam, hogy választ kapok Ginától, a Blue Lotus Tribal tanárától. Persze hiába vártam, és már-már veszendőnek éreztem az első állomást, de másnap reggel végül mégis sikerült beszélnem vele. Hatalmas szeretettel fogadta a megkeresésemet, tetszett neki, hogy ilyen messziről érkeztem és izgatottan fogadta a látogató túra ötletét.

Blue Lotus Tribal

Blue Lotus Tribal

Nagyon vártam már a személyes találkozást, és ugyan utálok késni óráról, mert nagyon tiszteletlen dolognak tartom, nekem mégis majdnem sikerült. Az út egy erdővel övezett szakaszon vezetett át, zuhogott az eső, ráadásul egy igen lassú „kolléga” tötymörgött előttem, ahogy az lenni szokott. Szinte kiestem az autóból még épp időben, de az iskola ajtaja be volt zárva, Gina nem vette fel a telefont, szép kis kezdet. Szerencsére a folytatás egész máshogy alakult.

Gina és a csoport nagyon kedvesen fogadott, némelyikükkel olyan érzésem volt, mintha már találkoztunk volna.

Gina a bemelegítés után triókra osztott minket, és azonnal el is kezdtük a táncot. Remek volt együtt táncolni trióban olyan nőkkel, akiket egyáltalán nem ismertem korábban, és akkor láttam őket először. Érezhető volt, hogy két társam közül melyikük volt a tapasztaltabb és biztosabb táncos. Pillanatok alatt éreztem egy titkos szövetséget hármunk között, melyben együtt tanuljuk meg és gyakoroltuk az új formációt.

Hogy milyen tanár Gina?

Igazi profi tánctanár. Könnyedén magyaráz, és mindenkire odafigyel a három trióból. Ki hogyan dolgozik, kinek van szüksége egy kis helyesbítésre. Az óra egyértelműen a tanítványokról szól, minden értük történik.

Fantasztikus érzés, ahogy a tánc nyelvén mindannyian megértjük egymást.

Ginával

Ginával

A gyakorlás végén kaptam egy ajándékot Ginától és a csoporttól. Gina megtanította nekem a Blue Lotus Formation-t, útravaló gyanánt.

Azt hiszem, bármikor is táncolom majd a Blue Lotus-t (én ezután csak így hívom), Gina és a Lányok ott lesznek velem, együtt táncolnak a csoporttal.

Következő állomásom Atlana volt. Igen, múlt időben, mert már Jakinál is voltam és azzal a beszámolóval is tartozom még. Ígérem hamarosan azt is befejezem.

Amennyiben kérdésed van, kérlek írj a tawoostribal@gmail.com e-mail címemre!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.