Kezdő és középhaladó törzsi hastánc workshop és táncbemutató a Cellidance tánciskolában

Rohamosan közeleg a számomra legkedvesebb ünnep, a Karácsony! Sokunk száját talán nem hagyná el egykönnyen egy ehhez hasonló mondat, mert a Karácsonyt megelőző időszakról csak a sok feladat jutna eszünkbe. Talán furcsa, de a törzsi hastánc is tud segíteni neked abban, hogy ez ne így legyen! De hogyan? Természetesen egy jó kis Adventi Törzsi Hastánc Workshoppal!

Gyere és ajándékozd meg magad a törzsi hastánc erejével!

Kinek ajánljuk?
Tematika
Ajánlott ruházat
Helyszín, időpont
Regisztráció


törzsi hastánc

Az adventi időszakban négy erényt kellene elsősorban gyakorolnunk: igazságosság, mértékletesség, bátorság, bölcsesség. Ezek mind fontos értékek, de valljuk be sokszor nehezen tudunk ezeknek megfelelően élni. Főleg nem akkor, amikor össze-vissza rohangálunk a szerintünk teljesítendő feladatok között, mert azt hisszük, hogy Karácsonyunk ettől lesz szép és teljes. Pedig az Advent egészen másról kellene, hogy szóljon: Advent a várakozás időszaka. A várakozás viszonylag passzív “tevékenység”, lehetővé teszi számunkra, hogy figyeljünk magunkra és másokra, és könnyebben valósítsuk meg a fenti erényeket.
Ha sikerül egy pillanatra megállnod és magadra is figyelned, megtapasztalod, hogy hol vannak a határaid, és tested vagy lelked mely része szorul egy kis támogatásra, feltöltődésre. És ha ez sikerült, engedj is meg magadnak egy kis lazulást! Hidd el, hogy szeretteid is hálásak lesznek neked ezért, hisz utána kisimultabban, egy még több szeretettel teli Karácsonyt fogsz tudni átélni velük.
Ha úgy döntöttél, hogy megfogadod tanácsom, akkor jó feltöltődési lehetőséget nyújthat számodra a 2013. december 15-én vasárnap délelőtt 10:00-13:00 között a Cellidance Tánciskolában (Budapest, XIV. Lengyel u. 22.) tartott törzsi hastánc workshop.


A workshopot kezdő és középhaladó táncosoknak ajánljuk.

Kezdő: Akik még nem próbálták a hastáncot (annak semmilyen formáját) és szeretnének bepillantást nyerni ennek a stílusnak az alapjaiba, vagy egyszer már tanultak hastáncot és most újrakezdenék.
Középhaladó: Azok a táncosok, akik kezdő/középhaladó szinten tanultak /tanulnak valamilyen hastáncot, tisztában vannak a tánc alap testtartásával, alapmozdulataival (bármilyen stílusban) és szeretnék elsajátítani az ATS (American Tribal Style) alapmozdulatait.


A workshop tematikája:

   • 10:00-10:20 Az oktatók (Georgi Ildikó és Egri Lilla) rövid bemutatkozása, a törzsi hastánc és az ATS szellemisége
    Táncbemutató
   • 10:20-10:40 Bemelegítés
   • 10:40-11:30 Testtartás, ATS gyors alapmozdulatok (Egyptian, Arabic, pivot bump, choo-choo), rövid ujjcin gyakorlás
   • 11:30-11:45 Teaszünet
   • 11:45-12:30 ATS lassú alapmozdulatok (taxim, body wave, karmozdulatok, floreo, rivers turn)
    12:30-13:00 Nyújtás, rövid meditáció

A workshop tematikája a csoport összetétele szerint változhat.

Részvételi díj:

5.000,-Ft/fő
Anya+Lánya (leány 16 éves koráig) kedvezmény: 7.500,-Ft/2fő

Jamina Ghawazee Tribal tánctanárnál tanulók: 10% kedvezmény az alapárból.


Ajánlott ruházat:

Top vagy póló, kényelmes (gumis derekú) hosszú, bő szoknya vagy nadrág. A táncot mezítláb járjuk, de felvehetsz zoknit vagy tánctutyit, esetleg lábszárvédőt. Jó ha van a csípődre köthető kendőd és ujjcintányérod is.
Érdemes jegyzetfüzetet is hozni.


Regisztráció:

A fenti programra regisztráció szükséges.
Két módon regisztrálhatsz:

 1. Küldj üzenetet a Hastáncoktatás facebook oldalon keresztül
  vagy…
 2. Telefonon: a 0620/579-0189-es telefonszámon.

A regisztráció az előleg befizetésével válik érvényessé.

Ha a program a szervező hibájából marad el, akkor az előleg visszajár. Ha az előleget befizető nem tud részt venni a workshopon, csak akkor áll módunkban az előleget visszafizetni, ha ezt 5 munkanappal a program előtt jelzi a fenti elérhetőségeken.

Remélem Te is úgy gondolod, hogy a fenti program segíthet az adventi készülődésben és a Boldog Karácsonyban! :-)Időpont:

2013. december 15-én vasárnap délelőtt 10:00-13:00.

Helyszín:

Cellidance Tánciskola Budapest, XIV. Lengyel u. 22.

Megközelítés:

Nagyobb térképre váltás

Egy hozzászólás a(z) “Kezdő és középhaladó törzsi hastánc workshop és táncbemutató a Cellidance tánciskolában” bejegyzéshez

 1. Kedves Lilla és Ildi!

  Fantasztikus három órát tölthettünk Veletek! Technikailag és tematikájában is remekül felépített, jó hangulatú workshop volt a tegnapi, kedvesek, türelmesek, figyelmesek voltatok a jelen lévőkkel. Sokat tanultunk a három óra alatt és jól átmozgattatok bennünket! Ránk legközelebb is számíthattok! Szeretettel:

  Celli

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.