Hafla – a törzsi hastánc és az ATS nagy boszorkánykonyhája


2013. október 27-én ismét sor került a Joós Judit és a Jamina Ghawazee Tribal által szervezett II. Tribal Generations Haflára. Nagy örömmel készülődtünk az immár szokásos eseményre. Szívesen láttunk viszont régi ismerősöket és adtunk lehetőséget magunknak új törzsi hastáncosok megismerésére.Azóta a fejemben motoszkál egy kép, mely újra és újra visszatér gondolataimba, akár dolgozom, akár álmodom. Ez a kép nem hagyja, hogy elfeledjem a vasárnap estét. :-) Ezért úgy gondoltam, talán jó ötlet megosztani veletek. Íme:

IMG_7501_mod_720Múlt vasárnap, a Jamina Ghawazee Tribal törzs hívására ismét összegyűltek a hasonszőrű törzsek. Jöttek az ország minden tájáról, Szolnokról, Miskolcról és Pécsről is, hogy törzshelyükön, a Darshan Udvarban találkozzanak. Azért volt e színes, vidám, néhol humoros, néhol elgondolkodtató vigadozás, hogy nagy színpad-kondérjukban kifőzzenek valami jót, egyedit és megismételhetetlent.
Addig-addig keverték kecses, de erőteljes karjaikkal, hosszú lábaikkal, testük összes remegő porcikájával a kondérban kavargó tánc-zene elegyet, míg megszületett az idei ősz boldogság-eszenciája.

Az este végén, amikor a táncosok hazafelé ballagtak a sötétben, fáradtak voltak, de mindegyikük hazavitt magával a szívében egy cseppet a tribal quintessence-ből. Remélhetőleg egészen a tavaszi hafláig kitart majd a hatása! :-)

Szeretnétek tudni a receptet?

Jamina Ghawazee Tribal HAFLA 2013

Jamina Ghawazee Tribal
HAFLA 2013

Végy egy nagy kanál ATS-t, adj hozzá szinte ugyanannyi fúziós táncot, lazán elegyítsd össze. Ha egybeolvadt, tégy hozzá ismét egy kanállal az ATS-ből és eggyel a fúzióból. Aztán fűszerezd az egészet egy kis alternatív tribal történettel, raqs sharqival és török cigánytánccal. És kész a tribal quintessence (törzsi eszencia).

 


Az elkészítéshez ajánlott márkák:

Jamina Ghawazee Tribal-ATS, Ostara Tribal-ATS, NaDyas Tribe-ATS, Simi Julisch-fúzió, Teglas Krisztina-fúzió, Hahn Celesztina-raqs sharqi, Debreceni Nelli-alternativ tribal, Bogi Gyenis és Kniesz Adrienn-fúzió, Lunatica-fúzió, Kemény Tündi és Nagyné Gulyás Éva Melinda-fúzió, Domán Karolina-fúzió, Asdar Tribal Duó-ATS, Piróth Erika-fúzió, Bacsó Vivien-fúzió, Nese & ABRAKADABRA, Fóthy Annamária és Tóth Sára duó – fúzió, Jamina Lányai-ATS, Urban Ghawazee Tribal.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.